Lediga tjänster

Dokumentationsansvarig

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att från olika källor inhämta och skapa en enhetlig och strukturerad slutdokumentation av fibernätet i ett modernt nätinformationssystem. Då information saknas måste du kunna inhämta rätt uppgifter på fältet tillsammans med tekniker eller entreprenör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller annan utbildning, alternativt erfarenhet från liknande verksamhet. Vana vid att arbeta i nätinformationssystem är meriterande. Vi ser gärna att du brinner för ditt jobb, tycker om att ta ansvar för din arbetsuppgift och kan själv organisera ditt arbete. Du gillar att jobba noggrant och kvalitetsmedvetet. Vi ser att du har relevant utbildningsbakgrund, alternativt arbetslivserfarenhet inom fiber, telesystem eller kanske el och har erfarenhet av Stadsnät och Robust fiber. Du är noggrann och strukturerad som person, skriver och talar god svenska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten som dokumentationsansvarig är placerad på vårt kontor i Vimmerby.

Mer information

Mer information om tjänsten får du på www.vimmerbyfiber.se eller om du hör av dig till Nätchef Per Svensson på 0492-76 93 19 eller VD Torbjörn Swahn på 0492-76 95 54.

Din ansökan

Ditt personliga ansökningsbrev med löneanspråk och CV skickar du till vimmerby.energi@vimmerby.se. Ange "Dokumentationsansvarig" i ämnesraden. Vi ser gärna att du ansöker direkt då urvalet sker löpande, dock senast 2018-06-29.

Övrigt

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.